Go Back Up
  • Dager
  • Timer
  • Minutter
  • Sekunder

Grand Hotel Terminus Bergen

Om Festivalhotellet

Bergens «Grand Old Lady»
  • Dager
  • Timer
  • Minutter
  • Sekunder

Grand Hotel Terminus Bergen

Om Festival-
hotellet

Bergens «Grand Old Lady»
GHT 1 862 x 940

Hele Beatlesfestivalen skjer her

GRAND HOTEL TERMINUS

Beatlesfestival • Overnatting • Mat & Drikke

Bergens «Grand Old Lady» er Beatlesfestivalens festivalhotell. Det er her alt skjer. Det er her du skal komme på fredag til tonene av Helges gitar i hotellets whiskybar. Det er her du skal høre de beste Beatlesbandene fra inn- og utland. Det er her du skal mingle, dele Beatleshistorier, lyge litt, og møte nye Beatlesvenner. Det er her du skal få med deg de mest interessante foredragene, og kanskje lære noe nytt om The Fab Four. Det er her du endelig skal vinne førsteplassen i årets Beatlesquiz. Det er her du skal kunne danse og rocke, midt i lyden av de beste låtene som noensinne er skrudd sammen. Det er her du skal spise og sove godt. Det er her du er blant ekte venner. Det er her du skal sjekke inn, og aldri ha lyst til å dra igjen.

Foto: Grand Hotel Terminus

Next Section
GHT 2 862 x 940
Bergens enestående klassiske hotell

Hotellets beliggenhet er like fantastisk i dag som den var ved åpningen i 1928. Om ikke bedre, med tanke på alt som har kommet til i løpet av hotellets drøye 90 års eksistens.

Midt i Bergen sentrum er det kort vei til spisesteder, kulturopplevelser, butikker og turistattraksjoner. Det er også svært enkelt å komme seg til og fra hotellet, ettersom at Bybanen, Bergen jernbanestasjon og Bygarasjen ligger like ved.

Velkommen til Grand Hotel Terminus – Bergens enestående klassiske hotell. 

Les mer om hotellet her
 

Foto: Grand Hotel Terminus

Next Section
Gary Owen 862 x 940

Den levende “Beatles Jukebox”

Gary Owen

Gary gjenskaper magien til både Beatles' hits og skjulte skatter.

Han er kjent for sin utrolige evne til å spille "de vanlige sangene", men også for å dykke ned i obskure B-sider og uutgitte perler.

Beatlesfestivalen har sett Gary som en fast gjest siden 2014. Der har han fått tilnavnet ”Beatles Jukebox" for sin evne til å trekke frem akkurat den sangen du lengter etter. Med sin 12-strengs gitar og smittende entusiasme, serverer han en perfekt blanding av musikk, trivia og historier fra Beatles-universet.

Gary er mer enn bare en musiker, han er en levende legende i Beatles-fankulturen. Hans engasjement, talent og kunnskap inspirerer generasjoner av fans til å fortsette å elske denne tidløse musikken.

Forbered deg på en reise gjennom Beatles-universet når du opplever Gary live. Du vil bli trollbundet av hans musikalske dyktighet, smittende energi og dype kjærlighet til Fab Four.

Foto: Vemund Grimstad

Next Section

Er du klar for å bli med på årets festival?

Ikke nøl. Du vil bare angre når det er utsolgt!