Joe Flannery

JOE FLANNERY, for noen kjent som selveste «Mr. Liverpool», har også blitt beskrevet som “den hemmelige Beatles-forbindelsen”. Som tidligere forretnings- og samarbeidspartner til Brian Epstein, ble han på begynnelsen av 60- tallet en integrert del av The Beatles’ management-team og organisasjonen NEMS, under starten av gruppens berømmelse.

Hans bok STANDING IN THE WINGS er Flannerys egen redegjørelse av denne fascinerende tiden, en periode som inkluderte den kontroversielle oppsigelsen av Pete Best fra bandet, Brian Epsteins ulykkelige privatliv, samt betydningen av miljøet rundt Star Club i Hamburg. Boken er ikke bare en selvbiografi, da den også vurderer farene og fallgruvene i musikkbransjen på tiden ofte kalt «the swinging sixties».

Da vi først traff Joe i 2015, ble vi slått i bakken over hans evne til å formidle sin egen historie. Også det faktum at det stadig var mulig å få høre «nye» fortellinger om The Beatles, som for oss var fullstendig ukjente. Dette kommer til å bli en høytidsstund for alle førstegenerasjons fans, men samtidig storveis underholdning for de mange som er interessert i kvartetten fra Liverpool. Velkommen til Norge, Sir Joe!